Skap din drømmefødsel Videokurset

 

Fødselsforberedelse på nett.

5 Moduler fra fødselen starter til babyen et født, og de første magiske minuttene. 

Videoer og lydspor med avspenning.

KUN 990,-

 

 

Kjøp her

Fødsel kan være det mest fantastiske som finnes. Det er krevende å føde et barn og vil utfordre deg til det ytterste. Men når du har fått babyen på brystet, myk og varm, er det vanskelig å finne ord som beskriver akkurat det øyeblikket.

 

Fine opplevelser begynner oftest med en drøm. Fødsel er ikke noe unntak. Men det kreves små steg i den retningen du ønsker deg. 

Synes du det er lite fristende å lese deg opp og finne ut av det selv? Nettkurs med all infoen på videoer er supert!

Det får du med dette kurset 17 videoer totalt, fra starten av fødselen til den første tiden etter babyen er født.

 

Jeg vet en hel del om hva du og partneren din kan ha nytte og glede av. Derfor har jeg laget dette kurset som dere enkelt kan gjennomføre hjemme i stua.

Med dette kurset får du et trygt og personlig kurs med meg som jordmor. Du kan helt enkelt kunne bruke det til å påvirke fødselen og tiden etter, på den beste måten, både for deg, babyen og dere som par.

Fødselsforberedelse er ofte helt avgjørende, dersom du ønsker en naturlig, ukomplisert fødsel og en nydelig fødselsopplevelse i et moderne og travelt fødesystem.

Tendensen til å forstyrre og gripe unødvendig inn i et normalt forløp er dessverre en realitet og for å unngå det, er din egen og din partners innstilling og forberedelser supernyttige! Konsekvenser av valg du må ta underveis i fødsel, vil påvirke dere begge. Kunnskap om hva og hvordan, vil gjøre deg godt rustet til å ta de beste valgene for deg og babyen din.

Fødsel kan være det mest krevende og det mest fantastiske - på samme tid!

Fødsel er den største transformasjonen i en kvinnes liv. Fødselen sitter dypest i oss kvinner etterpå og får betydning livet ut. Du kan komme gjennom fødselen med en styrke og en følelse du ikke ville vært foruten.

Den muligheten er mye større med god fødselsforberedelse.

Videokurset er for deg som er helt blank førstegangsfødende og for deg som vil ha en bedre fødselsopplevelse denne gangen.

Videokurset er trygt og inspirerende for deg som vil ha «nøkkelen" til din drømmefødsel.
 Du får kunnskapen og verktøyene du kan ha super nytte av.
Du får vite hvordan du kan føde lettere, med støtte støtte fra de geniale systemene du har tilgjengelig i kroppen og det hormonelle systemet du har naturlig i deg som fødende.

I tillegg hvordan du og partner sammen kan

 • Ta vare på mulighetene for en mer naturlig fødsel
 • Unngå unødvendige inngrep.
 • Forberede en "empowering" fødsel og en positiv fødselsopplevelse uansett hvor og hvordan du skal føde.
 • Vite mer om hva du går til og kunne ta gode valg underveis. 
 • Takle fødselen best mulig.
 • «Booste» fødselsopplevelsen uansett type fødsel, inkludert keisersnitt /keiserfødsel.
 • Blii tryggere sammen som par, fra fødselens start og påvirke til en rolig, myk og skånsom fødsel, også for babyen.

Fødselsforberedelse er superviktig og med jordmor er det trygt.

Video hjemme i stua = enkelt og gravidvennlig.

 

Du og partneren din kan se og/eller høre på videoene når det passer dere aller best.

Det er ikke noe å lese seg opp på. Veldig gravidvennlig;)

Du vil kunne forberede deg med mindre stress, repetere temaer og eventuelt gå mer i dybden, akkurat når det passer deg. 

Best av alt; du får innholdet fra en erfaren jordmor som vet hva som funker.

 Videkurset inneholder: 

 • Ukentlige moduler. Ny modul hver uke i 5 uker, eller få alle modulene samlet
 • Hver modul inneholder flere videoer.
 • Du har videoene i 9 måneder.

MODULENE

Ukentlige moduler med videoer eller alle samlet.

Modulene inneholder en gjennomgang av temaene presentert i videoer. Alt du trenger er en PC/Mac og nettilgang. Du får en ny modul tilsendt på mail hver uke i 5 uker eller alle samlet.

Du laster ned linken og vipps har du alt du trenger. Du har en hel uke til neste modul kommer eller får alt og fordeler selv som du ønsker. Du kan også ta for deg en modul flere ganger.

Du kan se til videoene alene eller sammen med partneren. Du kan bruke dem som lydspor. Du velger hva som passer deg aller best!

Modulene tar for seg viktige aspekter som påvirker hele fødselsforløpet fra tiden rett før, til den første tiden etter babyen er født.

Her har du en oversikt over temaene i modulene og rekkefølgen de kommer i:

MODUL 1

FØDSEL

• Introduksjon til fødsel
• Fødsel før 
• Fødsel nå

MODUL 2

BYGGE GRUNNMUREN

• Innstillingen 
• Valg 
• Termin og ventetid 
• Ditt utgangspunkt 

MODUL 3

DEN VIKTIGE STARTEN

• Fødselen i starten
• Modning og tidlig åpningsfase 

MODUL 4

FØDSELENS MEST INTENSE FASE

• Det virkelige fødselsarbeidet 
• 
Stress vs avspenning

• Fødselssmerter og lindring 

MODUL 5

BABYEN BLIR FØDT

• Overgangsfasen 
• Frigjøringsfasen

• De første minuttene med babyen

DINE TANKER

 

Skriv gjerne ned tanker og følelser underveis. Det kan gi deg mulighet til å reflektere og klargjøre hva som er viktig for deg, slik at du lettere kan påvirke din fødsel i den retningen du ønsker.

Tips! Gjør det hver for dere og bruk det i samtaler dere kommer til å ha om fødselen. 

 

Investering i det viktigste i livet!

Fødsel handler lite om flaks og uflaks. Du får ikke akkurat denne opplevelsen og denne fødselen igjen. Tilbakemeldinger fra fødende og kursdeltagere er klare. De forteller hva forberedelse gjør for både tryggheten, selve fødselen og den totale opplevelsen. 

Alt du trenger å gjøre er å bestemme deg for å ta noen enkle grep for at du skal kunne føde på den måten du drømmer om. 

«Skap din drømmefødsel» Videokurset er utviklet på bakgrunn av snart 30 års jordmorerfaring og utallige kurs før dette. Det er basert på nyeste forskning og erfaringsbasert kunnskap. Den kombinasjonen kan du dra nytte av dette nettkurset.

Drømmefødselen din.

Det er ingen fasit på en drømmefødsel. Det vil selvfølgelig være individuelt. Du vil nok oppdage at din oppfatning vil kunne skille seg fra andre sine, selv om det ofte er det noen fellestrekk. Når du får klargjort hva det sannsynligvis vil innebærer for deg, har du sådd det første frøet. Da er du i gang.

Din drømmefødsel er først og fremst et valg. En nydelig fødselsopplevelse kan også være et keisersnitt. Du kan velge å holde fokuset på mulighetene og gleden fremfor frykt og begrensninger. Det er da du kan skape drømmefødselen din, hva det enn måtte innebære for deg. Innsatsen du legger i forberedelsene i tiden frem mor fødsel, vil kunne være noe av det smarteste du gjør.

Jordmor & mamma

Jeg elsker fødsler! Jeg er full av beundring over kvinnens styrke, for babyen som er så fullkommen ferdig, helt uten videre, det perfekte hormonelle systemet som gjør fødsel mulig på en fantastisk måte når vi tillater det, og partnerens uvurderlige støtte i den krevende jobben som fødsel er.

Jeg synes en fødsel er noe av det fineste og viktigste i livet, om ikke det aller viktigste. Kvinner fortjener de aller beste forholdene under fødselen. Det handler om kvinnesak og menneskerettigheter. Det er starten på livet for babyen. Det handler om parforholdet og familie. Det handler om den verden vi er en del av.

Kan jeg få dele mine verdifulle erfaringer og kunnskap med deg så du kan få en best mulig opplevelsen når du skal føde babyen din, vil det rett og slett glede meg oppriktig.

Mine snart 30 år som jordmor har gitt meg verdifull erfaring, og jeg vet den er bred og unik. Det innebærer alt fra familieplanlegging til barseltid;  svangerskapsomsorg, følgetjeneste i ambulanse og mye fødselserfaring som jordmor, og mor til egne barn. Jeg har god innsikt i hva naturen og kvinnekroppen er i stand til og hvilke positive konsekvenser det gir.

Hjemmefødsler og sykehuserfaring er et supert grunnlag for å kunne si noe om dine muligheter når du skal gjøre egne valg. Jeg vet også hvor tøft det kan være å komme i gang med amming, komme tidlig hjem med babyen og streve med en eventuell dårlig fødselsopplevelse. Du kan forebygge. Det er mitt største ønske for deg og dine.

Jeg elsker å snakke om fødsel og har undervist mye, både kvinner, par og jordmorstudenter. Har masse nyttig og spennende erfaring å dele med deg som skal føde nå. 

" Du beroliget oss da vi var usikre og kanskje litt redde. Jeg føler at du fikk Jenny til å stole på at kroppen hennes gjorde en god jobb og at kroppen hennes ville klare dette. Det har hun tildels hatt dårlig tro på selv. Får vi gleden av å oppleve dette igjen håper vi å kunne få nytte av din kunnskap og erfaring som jordmor. Hvis ikke skal vi ta med oss det vi har lært. Tusen takk for all god hjelp. Vi gleder oss over livets største gave."

Referanse
- Erik og Jenny

"Vi kan på det varmeste anbefale fødselsforberedelse med Jordmor Aina! Gjennom hennes solide erfaring og kunnskap fikk vi god informasjon og ikke minst trygghet på hva vi hadde i vente før, under og etter fødsel."

Referanse
- Elisabeth og Per-Kristian

"Selv ønsket jeg meg veldig en naturlig fødsel, men endte opp med keisersnitt. Allikevel hadde jeg stor nytte av kurset selv om fødselen ble veldig annerledes enn ønsket. Det er ikke alltid det blir som man ønsker, men jeg følte meg godt rustet til å takle dette etter kurset. Det var helt avgjørende for at jeg fikk en flott fødselsopplevelse. Tusen takk, Aina! "

Referanse
Kathrine Fuglesteg

Få kurset nå!

Når betalingen din er registrert, får du umiddelbart tilgang til første modul og mer detaljert info. Du kan bygge på kurset med betalte privatsamtaler/parsamtaler med meg på FaceTime Zoom og bli med på Webinarer. Vil du endre til "Skap din drømmefødsel VIP", er du hjertelig velkommen til det. Da betaler du kun mellomlegget og får all personlig service og bonus inkludert helt til babyen er født.

NOK 990

 

 • Ukentlige moduler i 5 uker eller få alle samlet.
 • Hver modul inneholder videoer som tar for seg alt du trenger for en "empowering" fødsel.
 • Har kurset i 9 måneder.
 • Det er 14. dager angrefrist på kjøp av kurset. Hvis du ikke er fornøyd får du beløpet tilbake. 
Kjøp videokurset her!

Bruk mulighetene og bestill  «Skap din drømmefødsel» videokurset  hjem nå.
Ett klikk unna. Enklere blir det ikke. 
 

 

Selvfølgelig kan du ha en drømmefødsel! 

Du, partneren din, parforholdet, og ikke minst babyen, fortjener en flott opplevelse!

Det har aldri vært tryggere å føde barn. Likevel er det mange unødvendige inngrep som kan føre til ennå flere inngrep og komplikasjoner som en konsekvens av det. Det er alt for mange med unødvendige dårlige fødselsopplevelser.

Derfor er det viktigere en noengang å involvere seg. Sett deg i førersetet! Du er faktisk eksperten på deg, din kropp og din baby!

Alt for mange tror «ekspertene» vet best. De vet mye, men de kjenner sannsynligvis ikke deg:)

Min intensjon er at du etter kurset har styrket tilliten til deg selv, kroppen og babyen i fødselsprosessen og er mer rustet til å stå opp for dine ønsker og behov. Drømmefødselen din avhenger i stor grad av deg og dine ønsker. Nøkkelen er smart fødselsforberedelse:)

NB! Er du fortsatt i tvil om «Skap din drømmefødsel» videokurset er noe for deg? Prøv det i 14. dager. Bestem senere. Ta gjerne kontakt for mer info:D  

- Jordmor Aina

 

Bruk mulighetene dine!
Du får ikke akkurat denne fødselen igjen.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.