Skap din drømmefødsel med Jordmor Aina

 VIP Onlineprogrammet

for deg som vil ha det aller beste!

Personlig jordmorkontakt helt til fødselen, privat veiledning på FaceTime / Zoom for deg og partneren din, privat Facebook-gruppe, bonusmateriale mm.

  Fødselen fra starten til de første timene med babyen.

 

Kjøp her

Fødsel kan være det mest fantastiske som finnes. Det er krevende å føde et barn og vil utfordre deg til det ytterste. Men når du har fått babyen på brystet, myk og varm, er det vanskelig å finne ord som beskriver akkurat det øyeblikket.

 

Fine opplevelser begynner oftest med en drøm. Fødsel er ikke noe unntak.

Men det kreves at du tar noen små steg i den retningen du ønsker deg. Nøkkelen er å vite hva som påvirker fødselen positivt og hva det innebærer å føde i det moderne fødesystemet. 

Fødselsforberedelse på nett med jordmor - live og personlig oppfølging, er en kjempefordel!

Lettvint, gravidvennlig og tidsbesparende! 

Du og partneren din får kunnskapen rett hjem i stua.

Med dette VIP opplegget, får du en trygg og personlig oppfølging i forberedelsene til den fødselen du ønsker, både for deg og babyen.

For dere er (minst) to i fødsel, i tillegg til partneren din. Fødsel involverer både deg og babyen på alle plan, men i stor grad også pappa/medmor. Ønsker dere sammen å påvirke opplevelsen positivt og gi babyen den aller beste starten på livet, er VIP Programmet en super investering. 

 

 

Fødselsforberedelse er ofte helt avgjørende, dersom du ønsker en naturlig, ukomplisert fødsel og en nydelig fødselsopplevelse i et moderne og travelt fødesystem.

Tendensen til å forstyrre og gripe unødvendig inn i et normalt forløp er dessverre en realitet og for å unngå det, er din egen og din partners innstilling og forberedelser supernyttige! Konsekvenser av valg du må ta underveis i fødsel, vil påvirke dere begge. Kunnskap om hva og hvordan, vil gjøre deg godt rustet til å ta de beste valgene for deg og babyen din.

Fødsel er både vanlig og magisk. 

Fødsel er noe av det som sitter dypest i oss kvinner etterpå og faktisk for resten av livet. Du kan komme gjennom fødselen med en styrke og en følelse du ikke ville være foruten. Forberedelse er nøkkelen!

Supert program for deg som ønsker å føde med støtte fra kroppens fantastiske systemer. 

 Den styrken og det hormonelle systemet du har naturlig i deg som kvinne i fødsel, er din skattekiste. 
VIP programmet er laget med tanke på deg som vil
 • Takle fødselen best mulig og føde lettere.
 • Unngå unødvendige inngrep.
 • Vite mer om hva du går til og kunne ta gode valg underveis.
 • «Booste» fødselsopplevelsen uansett type fødsel, inkludert keisersnitt /keiserfødsel.
 • Bli tryggere sammen helt fra fødselens start, og vite hvordan dere sammen som par, kan påvirke til en rolig, myk og skånsom fødsel, også for babyen.
 • Føde mest mulig aktivt og naturlig.
 • Investere i fødselen og denne unike opplevelsen i livet.
 • Ha en erfaren jordmor med i fødselsforberedelsene dine.
   

Kontakt med jordmor "live" - hjemme i stua.

Personlig jordmorkontakt på nett har mange fordeler. Det er både trygt, kjempehyggelig, fleksibelt og lettvint. 

Du kan snakke med meg om "alt" og stille spørsmål.

Du og partneren din kan se og/eller høre på videoene når det passer dere aller best.

Du vil kunne forberede deg med mindre stress, repetere temaer og eventuelt gå mer i dybden, akkurat når det passer deg. 

Det er ikke noe å lese seg opp på! Veldig gravid-vennlig;)

Best av alt; du får innspill fra en erfaren jordmor som vet hvordan du kan påvirke situasjonen og føde lettere med støtte fra dine naturlige fødselshormoner og kroppens eget fødesystem.

 

Du får: 

 • Moduler, ukentlig eventuelt alle modulene samlet. Hver modul inneholder videoer og innspill til refleksjon på nedlastbare Pdf filer og lydfil med avspenningsøvelse.
 • Personlige jordmorsamtaler. 3 stk à 60 min «én til én samtaler» / parsamtaler med meg.
 • Tilgang til en privat Facebookgruppe med muligheter for å stille spørsmål og ha kontakt med andre som forbereder seg med mine SDD programmer.
 • Invitasjon til live-møter, webinarer og /eller Q & A med meg, hvor du kan stille meg spørsmål -live. Kan du ikke være med på livesendingen, får du en replay. Du som er VIP har dette inkludert.
 • Har kurset/programmet i 9 måneder. (40 uker;)

MODULENE

Ukentlige moduler med videoer

Modulene inneholder både en gjennomgang av temaene presentert i videoer og små oppgaver (til refleksjon og helt frivillig;)) som du kan laste ned.  Alt du trenger er en PC/Mac og nettilgang.

Du får en ny modul tilsendt på mail hver uke i 5 uker, eller alle modulene på samme tid, dersom du ønsker det.

Du laster ned linken og vipps har du alt du trenger.

Du har STOR FRIHET med dette opplegget. Du kan hente fra menyen som du vil og når du vil. Du kan gjøre det alene eller sammen med partneren. Du velger hva som passer deg og dere aller best!

Modulene tar for seg alle viktige aspekter som vil kunne påvirke hele fødselen din fra tiden rett før, til den første tiden etter babyen er født.

Her er en oversikt over temaene i modulene og rekkefølgen de kommer i:

MODUL 1

FØDSEL

• Introduksjon til fødsel
• Fødsel før 
• Fødsel nå

MODUL 2

BYGGE GRUNNMUREN

• Innstillingen 
• Valg 
• Termin og ventetid 
• Ditt utgangspunkt 

MODUL 3

DEN VIKTIGE STARTEN

• Fødselen i starten
• Modning og tidlig åpningsfase 

MODUL 4

FØDSELENS MEST INTENSE FASE

• Det virkelige fødselsarbeidet 
• 
Stress vs avspenning

• Fødselssmerter og lindring 

MODUL 5

BABYEN BLIR FØDT

• Overgangsfasen 
• Frigjøringsfasen

• De første minuttene med babyen

DINE TANKER

Dine tanker ned på et papir, kan gi deg mulighet til å reflektere og klargjøre hva du ønsker innerst inne.

Du finner ut hva som er viktig for deg, så du lettere kan påvirke din fødsel i den retningen du ønsker.

Alt du trenger er deg selv, penn og papir. 

Q & A

Du kan bli invitert til webinarer og nettmøter med Q & A Live når dette holdes.

Du får info om tidspunkt, påminnelse og innloggingslink. Her kan stille meg spørsmål direkte. Du får replay, dersom du ikke kan delta. 

VIP er med gratis.

FACEBOOK

Du får tilgang til en privat Facebook-gruppe som er kun for de som forbereder seg med mine SDD programmer.

Her kan du være deg selv, dele tanker og spørsmål som kommer.

Jeg deltar aktivt inne i gruppa og følger opp med info og kommentarer.

JORDMORSAMTALER

Best av alt; du får 3 "én til én" samtaler  / parsamtaler à 60 min med meg på mobil eller video.

Du kan du bruke samtalene dine til hva du måtte ønske, alene eller sammen med partneren, når det passer best. Supernyttig, trygt og kjempehyggelig!

Investering i det viktigste!

Satse på fødsel er en kjempeinvestering. Det vil du være utrolig glad for i ettertid!

Du får ikke akkurat denne fødselen igjen. Fødsel handler lite om flaks og uflaks. 

Du vil ha mye igjen for å ta noen enkle grep i forkant. Da øker muligheten for å føde på den måten du etterhvert ønsker aller mest, eller til og med drømmer om.

«Skap din drømmefødsel» er et nett-program som er laget på bakgrunn av snart 30 års jordmorerfaring og utallige kurs før dette. Det er basert på nyeste forskning og erfaringsbasert kunnskap. Den kombinasjonen kan du dra nytte av i din fødselsforberedelse på nett nå. 

Drømmefødselen...

Det er ingen fasit på hva en drømmefødsel er. Det vil selvfølgelig være individuelt. Din oppfatning vil kunne skille seg fra andres, selv om det ofte er det noen fellestrekk. Når du etterhvert blir mer klar over hva du ønsker, har du sådd det første frøet. Da er du i gang.

Drømmefødselen er først og fremst et valg. En nydelig fødselsopplevelse kan også være et keisersnitt. Du kan velge å holde fokuset på mulighetene og gleden fremfor frykt og begrensninger. Det er da du kan skape drømmefødselen din, hva det enn måtte innebære for deg. Innsatsen du legger i forberedelsene i tiden frem mot fødsel, vil kunne være noe av det smarteste du gjør.

Jordmor & mamma

Jeg elsker fødsler! Jeg er full av beundring over kvinnens styrke, for babyen som er så fullkommen ferdig, helt uten videre, det perfekte hormonelle systemet som gjør fødsel mulig på en fantastisk måte når vi tillater det, og partnerens uvurderlige støtte i den krevende jobben som fødsel er.

Jeg synes en fødsel er noe av det råeste, vakreste og viktigste i livet. Kvinner fortjener de aller beste forholdene under fødselen. Det handler om kvinnesak og menneskerettigheter. Det er starten på livet for babyen. Det handler om parforholdet og familie. Det handler om den verden vi er en del av.

Mine snart 30 år som jordmor har gitt meg verdifull erfaring, og jeg vet den er bred og unik. Det innebærer alt fra familieplanlegging til barseltid;  svangerskapsomsorg, følgetjeneste i ambulanse og mye fødselserfaring som jordmor, og mor til egne barn.

Jeg har fått god innsikt i hva naturen og kvinnekroppen er i stand til og hvilken berusende heftig og positiv opplevelse det kan være.

Både hjemmefødsler og sykehuserfaring er et supert grunnlag for å kunne si noe om dine muligheter når du skal gjøre egne valg. Jeg vet også hvor tøft det kan være å komme i gang med amming, komme tidlig hjem med babyen og streve med en eventuell dårlig fødselsopplevelse.

Du kan unngå det. Du kan forebygge og påvirke. Det kan jeg gjerne hjelpe deg med!

Jeg elsker å bidra med det jeg vet er mer fødevennlig og har undervist mye, både kvinner, par og jordmorstudenter.  Har masse nyttig og spennende erfaring å dele med deg som snart skal føde babyen din. 

" Du beroliget oss da vi var usikre og kanskje litt redde. Jeg føler at du fikk Jenny til å stole på at kroppen hennes gjorde en god jobb og at kroppen hennes ville klare dette. Det har hun tildels hatt dårlig tro på selv. Får vi gleden av å oppleve dette igjen håper vi å kunne få nytte av din kunnskap og erfaring som jordmor. Hvis ikke skal vi ta med oss det vi har lært. Tusen takk for all god hjelp. Vi gleder oss over livets største gave."

Referanse
- Erik og Jenny

"Vi kan på det varmeste anbefale fødselsforberedelse hos Jordmor Aina! Gjennom hennes solide erfaring og kunnskap fikk vi god informasjon og ikke minst trygghet på hva vi hadde i vente før, under og etter fødsel."

Referanse
- Elisabeth og Per-Kristian

"Selv ønsket jeg meg veldig en naturlig fødsel, men endte opp med keisersnitt. Allikevel hadde jeg stor nytte av forberedelsene selv om fødselen ble veldig annerledes enn ønsket. Det er ikke alltid det blir som man ønsker, men jeg følte meg godt rustet til å takle dette etter kurset. Det var helt avgjørende for at jeg fikk en flott fødselsopplevelse. Tusen takk, Aina! "

Referanse
Kathrine Fuglesteg

Start når du vil!

Du kan starte VIP programmet når som helst og på den måten som passer deg aller best. Så snart betalingen din er registrert, får du tilgang til første Modul med detaljert info om opplegget og hvordan du og partneren din kan bruke det. Du er bare et klikk unna det personlige VIP programmet og mange ulike muligheter til å spørre om ting du lurer på.

NOK 8990

 

 • Ukentlige moduler i 5 uker eller få alle samlet. Hver modul inneholder flere videoer, nedlastbare Pdf filer og avspenningsøvelse. 
 • Personlige samtaler. Du får inntil 3 timer «Èn til én samtaler» / parsamtaler med meg med valgfritt tidspunkt, tema og spørsmål.
 • Tilgang til den private Facebookgruppa SDD med muligheter for å stille spørsmål og ha kontakt med andre.
 • Invitasjon til live-møter, webinarer og /eller Q & A med meg, hvor du kan stille meg spørsmål -live. Kan du ikke være med på livesendingen, får du en replay. Som VIP har du dette inkludert. 
 • Har kurset i 9 måneder. (40 uker;)
 • Ingen risiko. Det er 14. dager angrefrist på kjøp av kurset. Hvis du ikke er fornøyd får du hele beløpet tilbake. 
 • Verdi NOK 14980. Du sparer 5900.
Kjøp onlinprogrammet her!

Bruk mulighetene og bestill  VIP onlineprogrammet -Skap din drømmefødsel hjem nå.
Ett klikk unna. Enklere blir det ikke. 

Vipps er du med på -live fødselsforberedelse med personlig jordmorkontakt til kun

NOK 225 / uke

Fødselen din er garantert verdt investeringen:D

Ingen risiko for deg. Det er 14. dager angrefrist på kjøp av kurset.
Hvis du ikke er fornøyd får du hele beløpet tilbake. 

 

              Selvfølgelig kan du få en drømmefødsel! 

- Jeg kunne gjerne gjort det igjen!  Det er en setning jeg har hørt ofte når babyen er ute.

Mange ganger som jordmor har jeg tenkt at, - Dette er rått. Noen skulle vært fluer på veggen.

Jeg vokste opp med skrekkhistoriene. De er her fortsatt, gjør folk flest engstelige for fødsel og gravide redde. Frykt hemmer fødsel!

Det har aldri vært tryggere å føde barn og aldri vært flere muligheter for deg som fødende.

Likevel er det mange unødvendige inngrep som fører til komplikasjoner og dårlige fødselsopplevelser. Det kan du unngå!

Du trenger en nøkkel. Den kan jeg gi deg!

Resten skjer ofte som en konsekvens på den beste måten for deg, din kropp og babyen, i et fint samspill unikt for dere.

 

NB! Er du fortsatt i tvil om «Skap din drømmefødsel» VIP onlineprogrammet med jordmor -live er noe for deg? Prøv det i 14. dager. Bestem senere. Vil du ha mer info, kontakt meg gjerne for en prat. 

 

- Jordmor Aina

 

Bruk mulighetene dine!
Du får ikke akkurat denne fødselen og muligheten igjen.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.